fbpx

Studioul Foto SinPRO

Nu subestima importanța unui studio foto, mai ales dacă este bine dotat! Majoritatea fotografiilor care ajung publicate în reviste prestigioase, gen Vogue sau Esquier, au fost realizate tocmai în condițiile controlate ale unui studio foto. Portrete beauty, fashion, glamour și nud; Fotografii la evenimente (nunți, botezuri); Momente cu familia; Fotografii la machiaje profesionale; Fotografii la produse, lista poate continua mult și bine. Împortant fiind că toate se pot realiză, la nivel profesional, într-un studio.

Ai planificat o ieșire în natură weekend-ul viitor și te-ai trezit cu o prognoză meteo mai gri? Studioul foto te poate ajuta să-ți respecți deadline-ul și dacă aduci și folosești și recuzită aleasă de tine, s-ar putea să te trezești cu un produs final mult mai bun decât te-ai fi așteptat.

SinPRO îți oferă un spațiu generos (30㎡), 40㎡ cu tot cu vestiar și toaletă. Toate sistemele de lumini sunt suspendate pe șine, lăsând doar fundalurile să ajungă pe podea, astfel încât să ai cât mai multă libertate de mișcare.

Mai multe informații găsești aici:

https://sinpro.ro/inchiriere-studio/

Te așteptăm la fotografiat!