fbpx

Fotograful Csaba Teleki a facut o selectie de 22 de fotografii pe tema Romania rurala, sau viata dincolo de oras pe care vi le prezentam in galeria urmatoare.

“Exista viaţă şi dincolo de oraş. Şi poate dacă ne gândim mai bine, viaţa e mai frumoasă acolo, la sat, unde totul  se întâmplă după un scenariu simplu, dar totodată riguros şi parcă vine de la sine. Nu prea se vorbeşte despre aspectele cu adevărat importante ale vieţii. Respectul şi dragostea faţă de cel de lângă, se ascund în spatele cuvintelor şi parcă Cel de Sus vegheaza de mai aproape. Oamenii se bucură de lucrurile simple, de prima zăpadă, de căldura verii, de frumuseţea primăverii şi de bogaţia toamnei pe care, parcă, la oraş, în zgomotul cotidian le percepem altfel.

Lucrările prezentate sunt dedicate satului românesc şi încearcă să prezinte viaţa rurală: bucuria de pe faţa Lucreţiei spargând  sloiurile de gheaţă, munca grea de la bocşe, simplitatea omului de la ţară. Materialul expus este rezultatul a mai multor  călătorii şi căutări pe meleagurile româneşti: începând cu Banat, continuând cu  Transilvania, Delta Dunării, Bucovina, sudul ţării, dar şi Maramureş.” – Csaba Teleki

Galerie foto:

22

21

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

10

09

08

07

06

05

04

03

01

Speram ca te-ai delectat alaturi de noi cu aceasta galerie foto de poze deosebite.

Care a fost cea mai frumoasa poza din cele selectate si care te-a inspirat cel mai mult?