fbpx

O inovație pentru fotografi de natură și de animale

Detectorul de mișcare pentru DSLR-uri de la Walimex este o inovație în domeniul fotografiei de natură și de animale. Dacă ești în domeniul respectiv ca fotograf, probabil cunoști următoarea situație. Timp de câteva ore ai tot încercat să fotografiezi un animal timid, sălbatic într-un mediu natural, dar pur și simplu nu reușești să-l prinzi. Motivul este timiditatea instinctivă a animalelor față de oameni. Cu detectorul de mișcare pentru DSLR de la Walimex poți evita această problemă, pentru că, atunci când, de exemplu, un cerb pășește în câmpul tău de vizibilitate camera foto se declanșează automat prin ajutorul senzorului infraroșu.

walimex-motion-detector1-sinpro

Tehnologia flexibilă

Detectorul de mișcare poate fi montat pe orice trepied cu filet de 1/4 inch și pe un suport flexibil ca să se poată înclina exact așa cum dorești. Cu ajutorul ușilor de gen hambar, câmpul de vizibilitate al senzorului poate fi limitat după cât de mult îți place, astfel încât aparatul să declanșeze numai atunci când animalul este exact în fața aparatului de fotografiat (nu vor exista declanșări accidentale). În scopul de a reduce interferențele radio, poți alege dintre patru canale de pe detectorul de mișcare. Distanța maximă între cele două aparate este de aprox. 50m. Detectorul de mișcare detectează mișcările până la o distanță de 8m.

Diferite domenii de utilizare

Setul este deosebit de bine gândit pentru fotografia de natură și de animale. Detectorul de mișcare funcționează chiar și în întuneric complet. Setul este extrem de convenabil și pentru alte domenii, de exemplu, în scopuri de supraveghere sau de auto-portrete. Totul ține de creativitatea ta.

Compatibilitate

Setul este compatibil cu diverse branduri de DSLR-uri Canon și Nikon. Pentru a utiliza setul cu camera foto, pur și simplu conectați declanșatorul cu camera foto folosind cablul corespunzător.

walimex-motion-detector2-sinpro

 

Produsul este cea mai nouă adiție pe site-ul SinPRO.