fbpx

TIPAR, MEDIA, CONCEPT

Dintre partenerii noștri, Ornella Studio Design (sau OSD pe scurt) ne sunt cei mai apropiați, și la propriu și la figurat, fiind la cca. 100 m departe de SinPRO. Ornella Studio Design se poate lăuda cu un standard înalt de calitate care e în același timp și verde, adică nu are impact negativ asupra mediului.

Echipa pe care o găsești la punctul de lucru (Piața Unirii, nr. 4) e următoarea: Ana-Maria, Bea, Silvia și Bogdan. Ca să nu discriminez, voi începe cu singurul bărbat din echipă. Bogdan este responsabil, în primul rând, pentru partea de personalizare. Ana-Maria se ocupă de grafică iar Bea și Silvia fac dtp-ul, adică (print, machetare, finisare).

silvia ornella design

Silvia rezolvă cererea de la un client…

La ei apelăm cu drag când avem nevoie de fotografii tipărite de cea mai bună calitate.

La Ornella poți apela pentru următoarele servicii: tipar (indoor-outdoor, tipar pe suprafețe rigide, digital); media (sisteme expoziționale, semnalistică, obiecte personalizate) și concept (creație publicitară, DTP, design de vitrine/simulare proiecte).

sinpro discount voucher

Dacă aveți drum spre zona Piața Unirii și treceți pe la SinPRO (Gheorghe Lazăr nr. 5), vă putem ajuta cu un voucher de 7% reducere pentru tipar digital, wide format, sisteme expoziționale – la Ornella Studio Design.