fbpx

Sistemul Lytro calculează și controlează ulterior momentului fotografierii diferite perspective ale câmpului de focus (adâncimea câmpului) având ca produs final o fotografie interactivă, dând libertatea privitorului să aleagă punctul în care să fie realizat focusul. Adică poate controla ulterior printr-un singur click ce zonă dorește să fie clară.

Deocamdată, compania Lytro are două tipuri de produs scoase pe piață: Light Field și Illum.

Aparatul Light Field

Camera plenoptică Lytro oferă o matrice de lentile mici pe un cip de detectare. Acești senzori adună lumina de la diferite surse și din diferite direcții.

Camera în sine este un tub pătrățos cu mai puțin de cinci centimetri lungime, cu un obiectiv la un capăt și un ecran tactil (touch screen) LCD 1.52 la capătul celălalt. Prima generație este disponibilă în două opțiuni: una cu 8 GB de memorie (care poate stoca 350 de imagini) și una cu 16GB (care poate stoca 750 de imagini).

Lytro-Light-Field-Camera-sinpro

Aparatul Lytro Illum

Lytro Illum dispune de un senzor megaray 40  (în comparație cu senzorul megaray 11  al aparatului foto Light Field), și un procesor mai puternic, alături de obiectivul 30-250mm cu zoom 8x optic, deschiderea f / 2.0. Obiectivul a fost conceput pentru a cântări o jumătate de kilogram ca să facă camera mai ușoară și mai agilă. ILLUM dispune de un touchscreen LCD de 4 ”  cu un aspect larg, oferind o acoperire care prezintă fotografului accentul relativ al tuturor obiectelor din cadru și ce elemente sunt re-focalizabile. Camera are un slot pentru card SD și patină de bliț, montură de trepied și baterie detașabilă.

LYTRO-ILLUM-sinpro

În cazul în care dorești să afli mai multe detalii legate de achiziționarea produselor Lytro, te așteptăm cu drag în magazinul nostru: 

Adresa Showroom:
str. Gh. Lazar nr.5
300080 Timisoara

Orar Showroom:
Luni-Vineri: 12-18
Sambata: 10-14
Duminica: închis

www.sinpro.ro