fbpx

Nikon a anuntat, in 8 octombrie 2013, lansarea celui mai nou produs al sau din gama de aparate foto D-SLR in format FX – Nikon D610. Noul model de D-SLR este deosebit de captivant pentru fotografii care isi doresc un nou pas in fotografia moderna, pentru ca Nikon D610 ofera o calitate superioara a imaginii, de care se bucura exclusiv formatele FX, alaturi de senzorul de imagine de 24,3 megapixeli.

Perfectiunea in imaginile tale cu Nikon D610

Claritatea fidela realitatii, data de senzorul de imagine din format FX de 24,3 megapixeli, surprinde fiecare dealiu, iar vitezele de fotografiere continua au crescut pana la 6 cadre pe secunda. Mai mult decat atat, decalnsarea in serie se poate face si silentios, permitand astfel fotografilor profesionisti si amatori sa surprinda cadre nealterate de prezenta lor. Libertatea de fotografiere este ajutata si de formatul aparatului Nikon D610, robust si usor.

Avantajele noului Nikon D610

Profunzime si detalii clare: Senzorul CMOS deschide o noua lume pentru imaginile tale. Sensibilitatea ISO poate fi reglata de la 100 pana la 6400 ISO.

Rapid si silentios: Nikon D610 iti ofera ocazia de a face fotografii fara a fi remarcat. Te poti bucura de o viteza de fotografiere crescuta de 6 cadre pe secunda si de functia silentioasa de declansare a aparatului foto.

Tehnologia profesionala Nikon: Ultimul model Nikon se bucura de cele mai moderne tehnologii foto, de la procesorul de imagine EXPEED 3, sistem AF Multi-CAM 4800, senzor de recunoastere a scenei RGB de 2.016 pixeli, D-Movie Full HD, Mod HDR, Picture Control, format RAW si multe altele.

Daca doriti mai multe detalii despre Nikon D610, ne puteti contacta prin e-mail sau pe chat-ul live de pe site-ul SinPRO, unde un coleg va va raspunde cu placere la toate intrebarile.