fbpx

UPDATE: Din cauza faptului că se întâmplă lucruri  (frumoase! :)) la SinPRO, care afectează inclusiv sala specială de cursuri, suntem nevoiţi să amânăm data de începere a Cursului de Editare a Fotografiei în Photoshop pentru data de 8 aprilie 2013. Vă mulţumim pentru înţelegere!

În urmă cu o săptămână, la SinPRO a avut loc evenimentul Introducere în editarea de fotografie cu Cristian Tzecu.  Acesta a fost  organizat cu scopul de a prezenta noul curs foto SinPRO, despre care avem plăcerea să vă povestim în următoarele rânduri.

Cursul de editare a fotografiei în Photoshop se adresează exclusiv începătorilor şi pasionaţilor de artă fotografică, care doresc să înveţe bazele editării foto. Prima serie a cursului începe în data de 18 27 martie 2013 şi se desfăşoară pe durata a trei săptămâni (2 întâlniri/săptămână, a câte 2 ore fiecare), în zilele de luni şi marţi, orele 18:00 – 20:00, la sediul SinPRO (Calea Torontalului, nr. 40, Timişoara).

Ne dorim ca fiecare cursant să înveţe cât mai multe lucruri despre editarea foto, însă punem mare preţ şi pe partea practică. Din acest motiv, numărul maxim de locuri este limitat: 10 cursanţi/serie. Pe toată durata cursului, este obligatoriu pentru cursanţi să aibă asupra lor un laptop personal şi Adobe Photoshop instalat pe acesta.

Cursul este susţinut de fotograful Cristian Tzecu – Artist Audio-Vizual al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică şi doctor în tehnologii audio-vizuale. Domenii principale în care Cristian activează sunt: fotografie de călătorie şi de expediţie, fotografie de peşteră, portret şi eveniment.

Mai multe detalii despre structura Cursului de editare a fotografiei în Photoshop şi taxa de participaregăsiţi aici.

Vă aşteptăm la curs!