fbpx

Joi, 3 octombrie, SinPRO le-a pregatit un eveniment special viitoarelor mirese. Alaturi de invitatii nostri, fotograful Sorin Popa si make-up artistul Andreea Kiari, am pus la cale un eveniment care sa le ajute pe tinere sa-si organizeze cu succes nunta.

Concurs SinPRO

Evenimentul a  inceput cu tragerea la sorti a castigatorului unui aparat foto Canon EOS 600D kit 18-55mm IS II, la concursul Gaseste codul, deblocheaza seiful si castiga un aparat foto DSLR! Ioana Avram a fost norocoasa castigatoare, care a ghicit codul corect din 4 cifre si a fost selectata din lista de participanti cu ajutorul random.org.

Desfasurarea evenimentului Fii o mireasa relaxata si fotogenica

Andreea Kiaari le-a dezvaluit viitoarelor mirese secretele unui ten curat si ale unui make-up rezistent pentru ziua nuntii. Make-up artistul a vorbit despre importanta protejarii pielii, dar si despre trucurile si solutiile pe care o mireasa trebuie sa le aiba in vedere atat inainte de marele eveniment, cat si in ziua nuntii.

Kiaari Makeup

Kiaari Makeup

Sorin Popa a incurajat miresele sa faca alegeri intelepte, mai ales atunci cand vine vorba de fotograful care va surprinde cadrele celui mai important eveniment din viata lor. Acesta a vorbit si despre modalitatile de alegere a fotografului, dar si despre elementele de detaliu pe care trebuie sa le aiba in vedere orice mireasa si despre pregatirile necesare de dinainte de ziua cea mare.

Sorin Popa - fotograf profesionist

Sorin Popa - fotograf profesionist

Evenimentul s-a incheiat cu doua tombole speciale, in urma carora doua dintre viitoarele mirese au plecat acasa cu vouchere pentru un make-up profesionist de la Andreea Kiaari si pentru o sesiune foto Trash the Dress alaturi de Sorin Popa.

Castigatoare make-up profesional

Castigatoare Trash the Dress

Va vom tine la curent cu urmatoarele evenimente SinPRO si va asteptam in numar cat mai mare!