fbpx

Optica superbă din Sudul Coreei se găsește și în Banat. Samyang e o firmă serioasă care a investit mult în calitatea produselor sale, pe primul loc fiind obiectivele foto. La SinPRO avem chiar unele dintre cele mai bune obiective fixe produse de Samyang.

Obiectivul Samyang 24mm f/1.4 ED AS UMC (AE) pentru Nikon se potrivește perfect cu un Full Frame, dând rezultate bune și pe aparate cu rezoluție mai mare decât 24MP, pe 36MP ale lui D800 se comportă foarte bine iar prețul este un atu aparte. Versiunea pentru Nikon, față de Canon, are în plus încorporat un procesor prin intermediul căruia este capabil să afișeze pe ecran valorile expunerii și metering-ului și în același timp are diafragmă automatică.

samyang-ae-24mm-f14-nikon-sinpro

La prețul pe care îl are, îi lipsește doar auto-focusul dar calitatea imaginii bate multe obiective profesionale ale lui Nikon, mai ales la capitolul aberațiilor cromatice. Click aici pentru un test făcut de DxO.

Îl recomand cu drag. În cazul în care dorești să-l testezi, te așteptăm la showroom-ul SinPRO.

Îți mai recomand și  Samyang 35mm F1.4 AS UMC pentru Nikon, tot la un preț excelent.


Iar pentru cei care folosesc Canon, avem și varianta pentru montură respectivă  (24mm f/1.4) plus un obiectiv recomandat pentru portrete de 85mm f/1.4.

Nu rata ocazia de a îți completa trusa cu niște “sticle” de calitate. Mai ales dacă dorești sa filmezi cu dSLR-ul tău (inelul de focus se mișcă foarte fluid).