fbpx

SinPRO, alaturi de fotograful Sorin Popa si make-up artistul Andreea Kiaari, te asteapta joi, 3 octombrie, de la ora 19:00, la sediul SinPRO din strada Gheorghe Lazar, nr. 5, la un eveniment dedicat viitoarelor mirese. Afli de la profesionisti in fotografie si make-up ce trebuie sa faci pentru o nunta perfecta!

Profesionistii vin cu cele mai bune sfaturi

 

Sorin Popa
Sorin Popa
are o experienta de 8 ani in fotografia profesionista si are la activ peste 150 de evenimente. Fotografia de nunta inseamna pentru el imortalizarea nasterii unei familii, motiv pentru care se dedica evenimentelor sale cu pasiune, pentru ca mirii si familiile lor sa retraiasca bucuriile si emotiile nuntii dupa ani si ani prin fotografiile sale. Din experienta sa indelungata, Sorin Popa vine sa ne impartaseasca sfaturile sale pentru un eveniment reusit!

Andreea Kiaari

 

Andreea Kiaari are o experienta de 3 ani de zile in machiajul profesionist, atat pentru nunti si ocazii speciale, cat si in machiajul de spectacol. Pasiunea sa pentru linie si culoare s-a dezvoltat din copilarie, iar urmarea cursurilor Facultatii de Arte Plastice a adus-o cu un pas mai aproape de exersarea talentului sau. S-a orientat spre make-up si a ajuns sa colaboreze cu o multime de fotografi profesionisti si designeri pentru evenimente speciale.

3 motive sa participi la eveniment

 

Participa la un eveniment dedicat mireselor

In primul rand, vei afla cum sa-ti alegi un fotograf de nunta, care sunt criteriile de selectie, ce intrebari sa pui si ce servicii sa ceri, pentru ca tu sa te bucuri de profesionalism si de calitate in cea mai importanta zi din viata ta!

Apoi, vei descoperi cum sa folosesti serviciile foto in ziua nuntii pentru a crea cele mai frumoase amintiri. Organizarea sedintelor foto si relatia cu fotograful sunt cheia succesului pentru astfel de evenimente!

La final, vei primi sfaturi complete din partea profesionistilor in fotografie si in make-up, pentru ca evenimentul tau sa fie unul reusit, cu amintiri frumoase pentru viata!

Ti-am pregatit si o surpriza

 

Fii o mireasa relaxata si fotogenica!

Pentru ca stim cat este de important acest moment din viata ta, iti oferim si un premiu surpriza. Toate participantele la eveniment vor intra automat in tragerea la sorti pentru o sesiune foto Trash the Dress cu Sorin Popa. Astfel, te vei putea bucura de cele mai bune servicii foto si dupa eveniment si vei avea parte de inca un moment romantic in care sa creezi cele mai frumoase amintiri foto alaturi de partenerul tau.

In plus, la finalul evenimentului, vom anunta si castigatorul unui aparat foto Canon EOS 600D la concursul care se desfasoara acum si la care te poti inscrie si tu pe pagina de Facebook SinPRO!

Inscrierile se fac aici: http://sinpro.info/mireasa-relaxata-fotogenica