fbpx

Avem deosebita plăcere să vă anunţăm că între 31 mai – 1 iunie 2013, la SinPRO  va avea loc un nou workshop – Studiu de Lumină şi Material în Fotografia de Produs!

Trainerul acestui workshop este fotograful Alex Vancu. Participarea este gratuită, pe bază de selecţie. Pentru a vă înscrie trebuie să trimiteţi 5 fotografii de produs la adresa de e-mail: alex@vancu.ro, până în data de 24 mai 2013. Fotografiile vor fi analizate de către Alex Vancu, iar cei selectaţi pentru participare vor fi anunţaţi în data de 27 mai 2013 prin e-mail, dar şi pe blogul şi pagina de Facebook SinPRO. Numărul de locuri disponibile la workshop este 15.

Despre Alex Vancu: “Am studiat fotografia în cadrul Facultăţii de Arte Plastice, sunt membru Iris Photo Club de peste 5 ani şi membru fondator V – Photo Agency. Profesional, m-am specializat pe fotografia de produs şi m-am autoperfecţionat continuu, iar astfel am avut ocazia de a susţine diverse workshop-uri, expoziţii şi de a câştiga diferite concursuri naţionale.”


 Studiu de Lumină şi Material în Fotografia de Produs

PROGRAM şi STRUCTURĂ

31 mai 2013, orele 15:00 – 20:00 (Ziua 1)

TEORIE1.Fotografia de produs, noţiuni introductive; 2. Prezentarea diferitelor clase de produse, tehnici de iluminare şi comportamentul anumitor materiale în lumina de studio; 3. Concept. Cum alegem background-ul şi recuzita.

PRACTICĂ – Se va urmări evoluţia iluminării diferitor clase de produse precum: sticlă, plastic, metal, textile, lichide, alimente şi se va observa comportamentul acestora în lumina de studio.

La finalul primei zile de workshop, fiecare participant va extrage un bilet cu o anumită categorie de produs din cele de mai sus, astfel se vor forma 5 echipe a câte 3 participanţi, care vor avea misiunea de a rezolva în următoarea zi cadrul ales.

1 iunie 2013, orele 10:00 – 15:00 (Ziua 2)

 În a doua zi de workshop, fiecare echipă va avea la dispoziţie câte o oră pentru a răspunde provocării!


UPDATE: Cei 15 participanţi selectaţi sunt: David Eugen, Laura Laurentiu, Tarczaly Iosif, Dinu Mihalescu, Alina Stanete, Albert Takacs, Alexandru Catalin, Coste Leonid, Zalan Szilagyi, Darius Coroiu, Alin Puichita, Sandra Al Smadi, Curec Constantin, Razvan Albastroiu, Cristian Tanta. Vă aşteptăm cu drag!