fbpx

Azi dimineață, pe drum spre lucru am făcut această poză. Tot ce-a rămas fizic după sărbători. Pe drum am mai întâmpinat brazi aruncați pe lângă blocuri. Societate consumeristă… M-am întristat un pic dar tot sper că există o șansă pentru omenire, că ne vom trezi la realitate începând să respectăm valorile adevărate ale vieții: familia, prietenii și planeta asta pe care ne-am născut și care ne lasă să-i folosim resursele. Poate ar fi bine să nu “curățăm” cadrul doar prin a mișca aparatul într-o parte sau alta, ci să mutăm fizic obiectul care ne deranjează. În cazul gunoiului, trebuie doar aruncat într-un loc desemnat pentru așa ceva.

Romanii ziceau “Mens sana in corpore sano”, adică “O minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Eu zic o minte curată într-un mediu curat.

Sper că te-ai distrat de sărbători. Dacă ai apucat să te și odihnești, este și mai bine. Sper că anul acesta să ne aducă tuturor cât mai multe clipe de neuitat, energie pozitivă și inspirație. Eu îmi mai doresc și mai mult spațiu de stocare pentru fotografii și clipuri înregistrate și timpul ca să apuc să filtrez mai repede și mai bine tot ce pozez. Dar cel mai mult dintre toate, doresc tuturor să vă iubiți, pe voi înșine și pe semenii voștri adică, în lipsa luminii naturale, folosește-o pe aceea din suflet. La Mulți Ani și Lumină cât mai bună îți dorim!!!