fbpx

Avem plăcerea să vă anunţăm că marţi (4 iunie 2013), începând cu ora 19:00, la Galeria Calpe din Timişoara va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie intitulată INDIgenous şi semnată de Mădălin Mărienuţ. Expoziţia va fi prezentată de artistul şi criticul de artă Gabriel Kelemen.

Am plecat de acasă cu o impresie din start greşită, cu prejudecăţi pe care imaginaţia noastră le-a amplificat. Ce urma să ne aştepte în India?!  Însă, spre norocul nostru, această impresie a fost greşită – şi bine că a fost aşa – aveam să descoperim singuri cât de minunată este India. Așa a început povestea încheiată cu această expoziție de fotografie, spune Mădălin Mărienuţ.

Născut la Arad, în anul 1975, absolvent  al Facultății de Stiințe Economice UVT, Mădălin Mărienuț este pasionat de fotografie, în special de reportaj. După o aprofundare a fotografiei de aproximativ 7 ani prin intermediul cursurilor de specialitate, s-a alăturat Fotoclubului din Arad şi apoi a urmat studii la Facultatea de Arte din Timişoara.

Începând cu anul 2009 participă la expoziții şi concursuri organizate la Sala Clio in Arad, Facultatea de Arte din Timişoara, la Iaşi, Craiova şi Oradea, dar şi în Ungaria la Bekescsaba şi Szentes sau la Novi Sad, Serbia.

Expoziţia INDIgenous rămâne deschisă în perioada 4 – 9 iunie 2013 şi poate fi vizitată de marţi până vineri, între orele 10-13 şi 17-20, şi sâmbătă, între 10-13.