fbpx

Joi (13 iunie 2013), începând cu ora 17:00, vă aşteptăm în Cafeneaua D’arc din Timişoara la evenimentul Hands-on Samyang! Am pregătit pentru voi o sesiune de testare obiective foto marca Samyang, un workshop de fotografie de arhitectură şi multe alte surprize!

“Vedeta” evenimentului va fi obiectivul foto Samyang T-S 24mm f/3.5 ED AS UMC, care urmează să fie lansat în curând pe piața din România. Cu o optică sofisticată şi funcţia dezvoltată de control a perspectivei, acesta este în prezent cel mai avansat obiectiv foto produs de Samyang Optica și concurează cu produse similare ale altor mărci.

Participarea la evenimentul Hands-on Samyang! este gratuită, în limita locurilor disponibile (50 de locuri). Înscrierile au fost închise.

Vă aşteptăm, aşadar, la eveniment! Cafeaua o dăm noi! 😉


Despre Samyang T-S 24mm f/3.5 ED AS UMC

24mm_ts_minSamyang T-S 24mm f/3.5 ED AS UMCeste un obiectiv superangular, full-frame, care oferă posibilitatea de corecţie a perspectivei (tilt&shift). Construcţia sa unică (din punct de vedere optic şi mecanic) îl  transformă  într-un instrument ideal pentru fotografia de arhitectură și peisaj.Produsul este, de asemenea, extrem de util atunci când este necesară convergența dintre liniile din cadru. Poate fi folosit atât pe aparate SLR, cât şi pe aparate foto DSLR (doar în modul de focalizare manuală), permițând fotografilor să modeleze imaginea în funcție de nevoile lor individuale.

Designul optic al obiectivului Samyang T-S 24mm f/3.5 ED AS UMC cuprinde 16 lentile, dispuse în 11 grupuri, inclusiv două lentile asferice și două lentile din sticlă ED cu factor de dispersie scăzut. Datorită acestei soluţii, obiectivul reproduce perfect elementele detaliate și redă imagini splendide. Fiecare componentă optică a produsului a fost acoperită cu mai multe straturi anti-reflectorizante UMC, care oferă factor mare de transmisie a luminii, contraste ridicate și redă numai culori naturale ale scenei fotografiate. Vezi fotografii realizate cu acest obiectiv.

Samyang T-S 24mm f/3.5 ED AS UMC va fi disponibil în curând la SinPRO.