fbpx

Între 13-14 iulie 2013, Life Mirrors Studio, în parteneriat cu SinPRO, organizează un workshop de fotografie nud în Cheile Nerei, într-un peisaj natural şi sălbatic, ideal pentru realizarea unor fotografii de excepţie. Se vor aborda următoarele teme: scheme de lumini indoor/outdoor ( lumină naturală, bliţuri), parametrii tehnici, workflow cu unul sau două modele, sfaturi pentru o comunicare eficientă cu modelul, postprocesare. Trainerul workshop-ului va fi Cătălin Chitucea. Pentru a vedea atmosfera de la ultimele workshop-uri organizate de Life Mirrors Studio, puteţi viziona câteva clipuri aici.

Preţul workshop-ului este de 500 lei/persoană, Life Mirrors Studios punând la dispoziţia cursanţilor echipament pentru studio, model profesionist cu experienţă în fotografia nud, precum şi cazarea pentru o noapte la o pensiune în zonă. Participanţii îşi asigură transportul, iar numărul maxim acceptat de participanţi la workshop este de 15.

Informaţii despre înscrieri şi programul workshop-ului găsiţi sunând la numărul de telefon 0745 081 096 (Cătălin Chitucea) sau trimiţând un email la adresa: catalin@chitucea.com. Pentru a avea un loc rezervat la workshop, va trebui achitat un avans de minim 50% din contravaloarea preţului workshop-ului, până la data de 7 iulie 2013, care este şi ultima zi pentru înscrieri.

Vă aşteptăm cu drag!