fbpx

În această vară, Samyang va lansa două noi obiective foto dedicate pentru aparatele cu senzor APS-C: 16 mm f/2.0 ED AS UMC, obiectiv cu unghi larg, și 300 mm f/6.3 Reflex.

Samyang 16mm f/2.0

003_50

Obiectivul luminos cu unghi larg Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC CS a fost proiectat cu mare atenție. Structura sa optică se bazează pe 13 elemente aranjate în 11 grupe. Aceasta include un obiectiv ED, tip de raport foarte scăzut de dispersie, un obiectiv asferic din sticlă optică și unul asferic hibrid. Lentilele au multi-strat de acoperire anti-reflexie UMC care asigură transmiterea foarte bună a luminii. Carcasă solidă și calitatea de manoperă, precum şi parametrii optici excelenţi fac din acest obiectiv un instrument extrem de atractiv și ușor de utilizat pentru fotografii profesioniști și amatori.
Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC CS este dedicat pentru SLR-uri digitale și aparate foto mirrorless dotate cu senzor APS-C. Producătorul asigură disponibilitatea pe scară largă a produselor, oferind obiectivul pentru o gamă mare de monturi, cum ar fi: Canon EF și M, Nikon F, Sony A si E, Pentax K, Fujiifilm X, Samsung NX, MFT și Four Thirds.

Samyang 300mm f/6.3 

001_50

Samyang 300mm f/6.3 Reflex ED UMC CS este un obiectiv reflex de dimensiuni mici dedicat aparatelor foto mirrorless. Structura optică cuprinde 9 elemente dispuse în 6 grupuri, inclusiv un obiectiv de tip ED care asigură un contrast înalt și prevenirea eficientă a aberațiilor cromatice. Distanţa focală lunga, prețul accesibil și dimensiunile mici (cântăreşte numai 315 g) fac din acest obiectiv un partener ideal pentru plimbările în oraș sau pentru fotografia în natură. Pentru a satisface nevoile utilizatorilor pentru care estetica estela fel de importantă ca și calitatea sau funcționalitatea echipamentului, acest obiectiv este disponibil în două culori: negru și argintiu. Monturi disponibile: Sony E, Fujiifilm X, MFT și Canon M.

Prețul estimat de vânzare cu amănuntul de lentile din Europa este de 395 EUR – Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC CS, EUR 435 – Samyang AE 16mm f/2.0 ED AS UMC CS și 259 EUR – Samyang Reflex f/6.3 ED 300mm UMC CS. Aceste noi produse vor fi disponibile în iulie 2013.

În urmă cu câteva săptămâni, a fost lansat al treilea obiectiv Samyang, Tilt-Shift 24 mm f/3.5. Vino joi, în Cafeneaua D’arc din Timişoara, să testezi noul T-S 24 mm f/3.5, în cadrul evenimentului Hands-on Samyang!