fbpx

Înscriere curs Fotografia digitală 2

Termeni și condiții

7 + 15 =

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Recomand SinPRO, au produse de calitate, profesionalism și o atmosfera foarte placută și prietenoasă.

Recommand și cursurile foto, unde poți învăța cum să îți folosești aparatul, în timp ce te și distrezi. George este o persoana care iubește ceea ce face, și este dispus să stea oricât peste program ca să se asigure că ai asimilat cât mai mult din curs!

Adela T. - blogger

Valencia

Recomand cu cel mai mare drag SinPRO. Am participat la un curs foto împreună cu soția și a fost o experiență de neuitat. Orele au fost mereu interesante și captivante deși am mers doar pentru diplomă și o recapitulare la tehnica foto știută deja. Am legat multe prietenii cu colegii dar mai ales cu George, cu care am împărtășit multe informații care în mod normal nu ai putea discuta cu alți fotografi.

Adrian C. - fotograf profesionist

Timișoara

SinPRO înseamnă pentru mine informații corecte și utile transmise într-un mediu plăcut, George fiind omul care se pliază foarte bine pe psihologia celui cu care interactionează. Pe parcursul orelor petrecute la curs am avut parte de o atmosfera caldă, de multe surprize și de oameni faini.

Recomand cu drag, din toata inima!

Daniela C. - medic

Timișoara

La SinPRO se rezolvă orice problemă poate apărea în viața unui fotograf.

De la cursuri constructive care oferă o nouă perspectivă asupra fotografiei, la orice detaliu tehnic sau de mentenanță al aparatului foto, George e cu siguranță persoana potrivită, mereu atentă la nevoile cursanților săi.

Oana S-B. - fotograf profesionist

Timișoara

Recomand cu toată încrederea SinPRO! Seriozitate, profesionalism și calitate înaltă! Sunt foarte mulțumită de parcurgerea cursului de fotografie din cadrul SinPRO. Am beneficiat de servicii de calitate și sunt încântată de implicarea de care au dat dovadă în toate privințele.

Madalina T. - fotograf profesionist

Sânnicolau Mare

Recomand cursurile SinPRO oricărei persoane care dorește să învețe sau să aprofundeze cunoștințele despre utilizarea aparatelor foto și realizarea unor fotografii de calitate. Ca bonus, pasiunea și cunoștințele profesorilor creează o atmosferă deosebită ce te va face să participi cu plăcere la fiecare clasă.

Oana T. - arhitect

Giroc

SinPRO e mai mult decât cea mai bună „firmă” profesionistă de foto din vestul țării, SinPRO este o familie. Este „maxim” pentru orice doritor de inițiere în taina fotografiei. Profesioniști, profesori, PRO. Am curățat aparatul DSLR la ei, am învățat tainele fotografie la curs. Colaborare de excepție.

Recomand cu încredere!

Gabriel M. - preot

Arad

Soția mea a participat la un curs foto profesional la SinPRO și e foarte mulțumită de metoda de desfășurare a cursului și de ceea ce a învațat acolo.

Recent am revenit pentru o curățare de aparat și am avut iar parte de profesionalism, viteză și deschidere! Orice altă nevoie o să avem din punct de vedere foto, știm la cine să apelăm!

Ovidiu P. - inginer

Timișoara

Recomand cursurile SinPRO, eu personal acolo am început cu partea tehnică. Recomand pentru calitatea serviciilor, dăruire și implicare.

Tot aici merg și pentru curățarea sezorului, recomand!

Florina B. - fotograf profesionist

Arad

De la un profesor bun poți învăța multe, dar de la un om extraordinar, poți învăța mult mai multe!! Se „întâmplă” ca George să posede ambele calități.  smile

Recomand cu toată inima!!

Radu M. - specialist IT

Timișoara